+  ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Hamburg pren la davantera per Kostic

Per Blanquinegres · 05 Juliol, 2016

Tal i com publica hui el diari alemany Bild, un consultor de l’equip de representació de Filip Kostic, Sedat Duraki, ha afirmat que el serbi de 23 anys es troba molt aprop de recalar en la disciplina del HSV.

“Filip vol marxar a l’Hamburg i l’Hamburg vol a Filip. L’Stuttgart sap la nostra opinió. Ara s’ha d’arribar a un acord”.

Amb estes informacions, el VCF voria perdre qualsevol oportunitat, que encara mantinguera, per nugar a l’extrem esquerre serbi espiat en el seu dia per Vicente Rodríguez. Les diferencies en l’oferta ha gelat l’operació en la que el VCF tenia l’Ok del jugador. L’Hamburg també, tal i com informen des d’Alemanya, té problemes per tal d’abastar un acord que satisfaça a totes les parts implicades. El conjunt, descendit esta passada campanya a Bundesliga2 continua demanant la quantitat de 17 milions d’euros.

Per altra banda, el jugador encara disfruta de les vacances amb permís indefinit que el seu actual Club li ha concedit per tal d’arribar a una solució pel seu futur més immediat. Este ve prolongant-se des de fa ja tres setmanes, moment en el que l’Stuttgart va posar-se mans a l’obra.