Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Paco Alcàcer s’unix a l’expedició valencianista a Singapur

Per Blanquinegres · 18 Maig, 2016

El VCF, passades les 2:00 h de la matinada (hora d’Espanya) aterrava a terres de Singapur per tal de començar el pla dissenyat marketing, estratègic i social que l’entitat valencianista vol impulsar des de la mateixa casa del màxim accionista, Peter Lim.

A la mateixa terminal de l’Aeroport un centenar de seguidors blanquinegres rebia la comitiva oficial amb Ayestarán al front, Fuego, Jaume, Mina i Ryan de seguit. A banda d’este grup nodrit de seguidors, la Presidenta del Club Layhoon Chan i l’esposa del cap de Meriton, Cherie Lim actuaven com a bones amfitriones tractant de retornar l’afecte que Meriton va rebre a les seues primeres arribades a la Capital del Túria.

Singa arrive1

Des de hui mateix, esta representació blanquinegra, ja esmentada abans, guanyarà un integrant més. Serà el capità, Paco Alcácer el que després del dur colp de quedar-se fora de la citació espanyola per representar a l’Eurocopa de França viatge per representar el nom de VCF per terres asiàtiques. Altra lectura d’esta decisió és que el Club tracta de reforçar i cuidar la figura del seu capità i home emblema formant part d’este viatge tan important per a l’entitat de Mestalla que els portarà per Singapur i Malàisia.