ACTUALITAT  

L’exfutbolista del València es troba fora de perill

Per Alejandro Fernandez · 13 Febrer, 2023

Robert Fernández, ha sigut intervingut d’urgència del cor a l’Hospital La Fe i ja es troba estable després de l’ocorregut el dissabte. Gràcies a la ràpida intervenció de les assistències mèdiques que no van tindre cap dubte del que li succeïa i van actuar com més prompte millor, l’exfutbolista del València està fora de perill.

En l’operació li han implantat a Robert Fernández un “stent”, que és un tub molt xicotet que es col·loca dins d’una estructura buida com pot ser una artèria del cor. Gràcies a aquest xicotet tub, l’artèria no seria capaç de tancar-se en cas d’un altre infart. 

Tot va succeir el dissabte passat, després d’haver dinat a Massanassa amb el seu advocat de confiança Pepe Rico, que porta amb ell tota la vida. Quan va arribar a la seua casa Robert, va començar a trobar-se malament i li ho va comunicar a la seua dona, Consuelo, qui va cridar de manera immediata a urgències i va evitar que les conseqüències foren pitjors.

Robert Fernández va estar a punt d’arribar al València com a director esportiu, però la seua arribada no va poder realitzar-se finalment. Ell estava en l’FC Barcelona, però la temptativa de Meriton a l’exfutbolista no va arribar va aconseguir que vinguera.