ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’estrela del futbol que vol fitxar el príncep de Johor

Per Alex Alfaro · 08 Març, 2023

El príncep de Johor, amo del club Johor Darul Ta’zim, ha demostrat interés per Radamel Falcao, un vell anhel del València CF. El davanter colombià acaba el seu contracte i mentre les negociacions finals amb el Rayo Vallecano s’allarguen, sembla que una nova opció pren força i es presenta sobre la taula com una possibilitat.

Segons la informació publicada en el diari Marca, Falcao es troba valorant la possibilitat de marxar-se a Malàisia, on li espera el campió de les últimes deu temporades de la SuperLiga i recent guanyador de la Supercopa de Malasya, actualment entrenat per Esteban Solari.

Falcao haurà de decidir el seu futur en breus ja que es quedarà sense club, i sembla que l’opció de Malàisia pren força. El vell anhel de Peter Lim i que fins i tot podria estar en la llista d’opcions per a reforçar a l’equip, s’allunya cada vegada més.

El príncep de Johor comparteix una breu i intensa història amb el València. Peter Lim es va reunir amb el Príncep de Johor en 2021 i va deslligar tots els rumors de venda del València CF, tot i que des del club van negar la major. Hores després que isquera a la llum l’intent de compra del València CF per part de la família reial de Dubai que no va quallar, es disparen de nou tots els rumors