ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Estoril ja té substitut de Koba, que està a punt de fitxar pel Sporting de Portugal

Per Joan Marc García · 28 Gener, 2024

El València afronta l’última setmana de mercat amb fronts oberts per a definir la seua plantilla per a la segona part de la temporada. La imprevista eixida de Koba Leïn a meitat de la seua cessió a Estoril rumb a l’Sporting de Portugal a canvi de tres milions d’euros obri un nou escenari perquè Baraja puga tindre l’extrem que ha sol·licitat des del mes de setembre passat.

L’Estoril va deixar en ‘stand-by’ les negociacions amb el València i Sporting de Portugal per Koba Leïn, ja que volia comptar amb el migcampista francés per a la final de la Taça de la Lliga que va tindre lloc ahir i que va finalitzar amb la victòria de l’Sporting de Braga als penals. Koba va jugar 60 minuts.

Ara, les negociacions entre Estoril, València i Sporting estan totalment tancades: Koba fitxarà pel Sporting. El València rebrà 3 milions d’euros pel futbolista francés. A més, segons Record Portugall’Estoril ja té signat el substitut de Koba. Vinícius Zanocelo arribarà cedit del Santos a l’equip portugués.

Segons la font citada, Koba es va despedir dels seus companys ahir, i hui firmarà oficialment el seu contracte amb l’Sporting de Portugal.

La venta de Koba obriria la porta a un fixatge: Peter Federico

El València té clar que la prioritat, una vegada descartat el fitxatge de Rafa Mir, si hi havia alguna arribada era la incorporació d’un futbolista de banda. L’opció número u per a aquesta posició des dels últims dies del mes d’agost és la de Peter Federico, futbolista del Reial Madrid Castilla.

L’eixida de Koba, per tant, podria accelerar l’arribada del jugador del Real Madrid Castilla, sempre i quant Peter Lim autoritze l’operació. Una operació que comptaria amb l’ok de Rubén Baraja per reforçar la banda i la plantilla.