Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’estat físic actual de Peter Lim i com ha evolucionat durant estos anys

Per Blanquinegres · 22 Gener, 2023

Peter Lim, actual màxim accionista del VCF, va nàixer en 1954 i té 69 anys. Va comprar el club en 2014 i durant estos 8 anys la seua imatge social s’ha deteriorat clarament a la ciutat de València, amb diferents manifestacions i protestes en contra seua.

Són ja diversos anys des de l’última vegada que va acudir a València i per això no hem pogut conéixer com és el seu estat actual. L’última notícia que tenim de la seua família va ser la presència del seu fill en la Junta d’accionistes. Junta en la que Lay Hoon va asegurar que “una de les raons del nombrament de Kiat és perquè serà un poc més difícil per a Peter vindre de forma més freqüent. Kiat com a membre de la Junta treballarà com qualsevol directiu de la Junta i vindrà a València de manera més regular i també estarà en contacte amb les nostres reunions diàries i se l’informarà sobre el procés regular del club. A més, el propi Kiat Lim va afegir que esperava poder representar al seu pare més sovint a la ciutat de València, però tot indica que serà complicat tornar a vore al màxim accionista per la ciuta

No obstant això, durant el dia d’ahir va pujar una foto a Instagram la seua filla, en la qual posa al costat del seu pare.

 

Última foto