+  ACTUALITAT  

L’Estadi de Mestalla reconegut per la Falla Exposició-Micer Mascó

Per Blanquinegres · 29 Octubre, 2015

El món de les Falles de València, en particular, la Falla Exposició-Micer Mascó, a traves de la seua 1a Setmana Cultural ha volgut retre homenatge a la casa de tots els valencianistes, l’Estadi de Mestalla.

Durant esta pròxima setmana esta coneguda comissió fallera realitzarà diferents activitats per tal d’apropar, a tots els interessats, la història que guarda el coliseu blanquinegre al llarg del seus 92 anys d’història. Per tal de donar a conèixer, encara més Mestalla, la comissió fallera ha volgut recolzar-se de les veus més autoritzades per parlar de la matèria a un col·loqui, per exemple, també es pot gaudir de la exposició en forma de galeria de fotos sobre totes les etapes que ha viscut un dels estadis amb més solera del futbol espanyol i a més es poden visualitzar vídeo reportatges sobre esta icona del valencianisme.

La primera sessió, inaugural, a part de comptar amb la presencia de les major regines de les festes de la Ciutat, les Falleres Majors de València de l’any 2016 Alicia i Sofia, Paco Alcácer en representació del VCF va acompanyar en el primer dia de l’exposició. Ahir en canvi va ser el torn de Javi Fuego i Antonio Barragán els encarregats de presentar un documental sobre Mestalla anomenat ‘Poble de Mestalla’.

Esta Setmana Cultural, molt típiques de les falles de València, continuarà fins al proper dissabte amb la projecció del vídeo dedicat a Mestalla i el barri del Pla del Reial, la fotogaleria, representacions literàries dedicades a Mestalla entre d’altres.