ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’espectacular gol de Yaremchuk amb Ucraïna

Per Blanquinegres · 21 Juny, 2024

L’Eurocopa està deixant moments de tot tipus i també està permetent que jugadors en dubte es redimisquen de les seues situacions en els seus clubs. És el cas de Roman Yaremchuk, al qual el València CF no li vol després d’acabar la seua cessió. Davant això, el davanter s’ha convertit en l’heroi del seu país marcant un golàs per a donar-li la victòria a Ucraïna davant Eslovàquia.

Quan Eslovaquia va donar per bo l’empat, perquè es van oblidar de Trubin durant pràcticament tota la segona meitat, Yaremchuk va punxar la pilota i va consumar la remuntada. Resisteix Ucraïna.

El seu control en l’àrea d’una pilota que li queia del cel d’esquena i la seua posterior rematada serà recordat a Ucraïna. Eixe gol li va donar al seu país una victòria que necessitava per tantíssimes coses, entre altres per a ficar-se de ple en la baralla per estar en els huitens de final de l’Eurocopa. Les llàgrimes amb les quals es va anar el terreny del joc el davanter parlaven per si soles. Llàgrimes de felicitat entre tanta tristesa.