La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Espanyol sentirà ofertes per RDT
,

L’Espanyol sentirà ofertes per RDT

COMPARTIR

728-90

El VCF porta temps planificant la temporada que ve, encara que no se sap si jugarà Europa League o no.

Segons ha informat Cadena Cope, la Direcció Esportiva té clar els objectius per a confeccionar en nou projecte valencianista. Amb l’eixida de César, l’entitat tindrà que reprendre les operacions que tenien pendents. Miguel Ángel Corona ha estat atent a tots els moviments.

L’operació del davanter és un dels objectius marcats per l’anterior directiva, i tenia marcat a foc a Raúl de Tomás. L’Espanyol el va fitxar el passat mercat d’hivern procedent del Benfica per 20 milions d’euros. Després de no aconseguir la permanència en Primera Divisió, el davanter es trobarà al mercat i el VCF ho sap. Per això, porta fixant-se en ell des de fa mesos. La seua clàusula a l’equip català el lliberaria amb gran facilitat.

Ahir, en Esport Cope, Josep María Duran, Director General de l’Espanyol no va desmentir esta informació: “Ens agradaria que RDT seguisca amb nosaltres, però els contractes són confidencials i quan hi haja un desenllaç ho explicarem tot”.

El VCF vol posicionar-se bé per a aconseguir el seu fitxatge. A més, el conjunt de Mestalla vol escoltar ofertes per Gameiro y Rubén Sobrino. Maxi Gómez seria la gran aposta en la davantera i Manu Vallejo eixiria cedit. RDT és el preferit, però no l’únic. Luis Suárez, jugador del Saragossa, també estava en la llista. El davanter propietat del Watford també ha tingut contactes amb l’entitat blanc-i-negra.