Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les xifres d’una possible arribada de Lucas Boyé

Per Alex Alfaro · 29 Juliol, 2023

Lucas Boyé, segons han afirmat diferents fonts a Blanquinegres, és un jugador que agrada i molt a la secretaria esportiva del València, encara que ara mateix econòmicament és una operació completament impossible per al València.

Si bé encara no hi ha hagut cap contacte entre clubs, el València sí que ha demanat preu i condicions als seus agents, que en els últims dies es van asseure amb Bragarnick per a conéixer la seua situació.

L’Elx es troba en una bona situació econòmica i no té obligació de fer grans vendes. No obstant això, malgrat tindre una clàusula de 15 milions d’euros, l’Elx no tanca la porta a negociar i per 10 milions d’euros acceptaria la seua venda.

És per això, que en aquest context el València creu que per un poc més de 8,5 milions (primes, opcions a futur, variables) podria eixir el jugador.

No obstant això, amb operacions encara per tancar-se com Amallah o Rafa Mir, el València no arribaria a eixes xifres malgrat la venda de Yunus Musah. És per això, que per a tindre alguna opció de barallar l’operació, primer ha d’eixir un altre jugador important més enllà de Yunus, i seria un moviment per a la recta final del mercat.