Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les xifres del traspàs de Racić al Sassuolo

Per Manel Rumbau · 15 Agost, 2023

El València va tancar anit l’eixida d’Uros Racic rumb al Sassuolo de la Serie A italiana.

El cert és que el jugador serbi volia eixir del València per tal de no veure en perill la seua participació a l’Eurocopa del pròxim estiu. Equips com Monza i Hellas Verona havien consultat sobre la seua situació en els últims dies, però finalment serà el Sassuolo.

D’aquesta forma, està previst que el dimecres passe la revisió mèdica, així com tindrà el número 19 en la camiseta i desbloquejarà l’arribada del primer jugador pretés pel València, el qual no és un altre que Sergi Canós.

Les xifres del traspàs de Racić

Segons ha informat Héctor Gómez, l’operació Racić deixarà 1 milió d’euros en caixa, quantitat que podria arribar als 3 milions pels bonus inclosos.

Tot i la venda del jugador serbi a Itàlia, el València encara no disposarà dels 25 milions d’euros que es necessiten per tal d’igualar la quantitat que LaLiga havia validat per a calcular el seu límit de cost de l’equip.

No obstant això, l’eixida de Racić es clau per tal de desbloquejar la situació de Sergi Canós, el qual ha de ser fitxat en les pròximes hores amb l’objectiu que no arribe a Vitòria.