La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les xifres de l’operació Maxi Gómez
,

Les xifres de l’operació Maxi Gómez

COMPARTIR

València i Celta han aplegat a un acord per al traspàs del davanter uruguaià al conjunt de Mestalla. L’operació s’ha tancat en 14,5 milions d’euros, la tornada de Santi Mina al Celta i la cessió de Jorge Sáenz al conjunt gallec per dues temporades.

Tot i que encara no es oficial degut a que tant València com Celta tenent interessos contraposats. No obstant això, tots dos volen tancar l’operació de forma oficial quant abans millor.

L’equip celeste esperava que el paper de Maxi Gómez a la Copa Amèrica revalorara el jugador uruguaià, però com que no ha disputat cap minut al torneig, el preu del davanter ha baixat fins a les pretensions que tenia el València en un inici.

Maxi Gómez i Santi Mina estén d’acord

Els dos jugadors varen acceptar l’acord des del primer moment, deixant en mans de les dues directives, condemnades a arribar a un acord. Les pretemporades dels dos equips comencen el dilluns que ve i ambdós volen tindre als dos jugadors en les seues plantilles. Santi Mina encara està de vacances a Vigo i la intenció del conjunt gallec és que no torne a València.

No obstant això, el València no té la mateixa prisa, com que el davanter uruguaià segueix de vacances al seu país després d’haver jugat la Copa Amèrica i, llevat que vulga acabar abans d’hora les seues vacances, no començarà cap pretemporada amb el grup.