Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les tres prioritats per a Baraja una vegada renovat

Per Manel Rumbau · 19 Juny, 2024

Ja és oficial. Rubén Baraja seguirà a la banqueta de Mestalla després que el València haja fet oficial este mati la seua renovació amb l’entitat valencianista fins l’any 2026.

Després del gran rendiment del tècnic durant l’última temporada el seu contracte tindrà una important millora salarial amb la qual es tractarà de compensar la bona faena de Baraja. A més, no hi hauran clàusules d’eixida per a cap de les dos parts.

Entre els punts clau de l’acord es troba la capacitat de Baraja per escollir els futbolistes amb els que es comence a negociar davant un possible fitxatge. Si el contracte es compleix, Baraja arribarà a 2026 i serà l’entrenador amb més temporades en l’era de Peter Lim.

Una vegada renovat, les prioritats són…

Un dels primers objectius del ja reafirmat tècnic valencianista de cara a la pròxima temporada és clar: jugar 4-4-2 amb dos davanters referència a l’atac.

El nivell de l’equip esta temporada ha estat més destacat quan Yaremchuk i Hugo Duro han pogut jugar junts, de manera que tot i que jugadors com Luis Rioja són del gust del tècnic, la prioritat pel que respecta al perill del planter és clara. Un complement per a Hugo a l’atac i un jugador que estiga per davant de Diego López en este sentit, ja que Baraja creu que l’asturià és un futbolista amb diverses funcions a la referència de l’equip. 

Per altra part, tot i que el centre del camp no siga una màxima per a Baraja, la situació pot canviar en el cas que Javi Guerra acabe per eixir del València. En este hipotètic sentit, el tècnic voldria incorporar un perfil diferent al del jugador de Gilet per tal que Pepelu jugara més alliberat al centre del camp.

Tot açò últim, clar està, amb el cas que els de Mestalla es llançen pròximament per Rioja, qui amb la renovació de Baraja fins a 2026 espera arribar a la capital del Túria en les pròximes setmanes.