ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les tres pancartes de Libertad per a la manifestació del pròxim dissabte

Per Alex Alfaro · 09 Febrer, 2023

Únicament queden tres dies per a la gran manifestació del pròxim dissabte. Una oportunitat única perquè el valencianisme parle i expresse tot el patiment que ha acumulat durant els últims anys, especialment en les últimes setmanes on l’equip es troba a la vora del descens a únicament un punt dels llocs rojos.

En este context, Libertad està sent l’organització que està liderant i duent a terme tot tipus de preparatius per al gran dia. Tal com ha publicat Superdeporte i ha pogut confirmar Blanquinegres, hi ha tres pancartes gegants preparades per a l’ocasió i que es s’ensenyarà en l’hora i mitja que durarà aproximadament la manifestació.

#LIM GO HOME

“Serà el primer dels missatges i el més característic amb el fons groc habitual que ha caracteritzat a tot el moviment d’oposició contra Meriton”

MENTIDERA

Un cartell dirigit a la presidenta del València, Lay Hoon Chan. Se l’acusarà de mentidera i inclourà una caricatura seua en un dels laterals. És un dels adjectius que més el molesta a la representant de Peter Lim a València.

POLÍTICS, SENSE SOLUCIONS NO HI HA VOTS

El cartell dedicat als polítics i que inclou un logo dels principals grups polítics com és el cas de PP, PSOE, Ciutadans, VOX, Compromís i Podemos. Està clar que la classe política té