ACTUALITAT  

Les tres directrius de Peter Lim a Lay Hoon com a presidenta del València

Per Manel Rumbau · 04 Desembre, 2023

El València necessita reforçar-se en el mercat d’hivern per a poder competir en condicions en la recta final de la temporada, donada la curta plantilla planificada per Meriton per al desenvolupament d’aquesta lliga. Bona prova d’açò últim ha sigut el partit d’aquest cap de setmana a Girona, on Baraja ha acusat i molt la falta d’efectius en la banqueta per tal de competir els últims instants d’un encontre que es va acabar perdent. 

No obstant això, Lim encara no ha autoritzat res pel que respecta a la possibilitat de fitxar aquest hivern. Ni pensa fer-ho. El màxim accionista del club de Mestalla, segons ha informat detalladament Pedro Morata en Sin Ataduras, ha interposat tres manaments ben clars a la presidenta del València, als quals no es troba ni molt menys aquesta possibilitat.

Les asfixiants condicions de Lim per als pròxims mesos

Tal com ha informat la font citada durant el dia de hui, la presidenta del València, al igual que el “local management”, no té cap autonomia per a prendre decisions en el dia a dia del club. Res més lluny, Lim ha demanat a Lay Hoon que es limite a seguir tres màximes proporcionades per ell mateix durant aquests pròxims mesos.

La primera d’aquestes, com és evident, ha de veure amb el Nou Mestalla. El màxim accionista, en aquest sentit, vol que la presidenta recupere el “diamant urbanístic” del nou estadi, que no és altre que el nou conveni que segueix negociant el club des de fa un temps amb l’Ajuntament de València. Es més, des de l’entitat valencianista es creu que s’acabarà concedint al tindre la força política un tipus de pressió social per la celebració del Mundial de l’any 2030 a Espanya. 

Per altra part, Morata ha ampliat que els altres dos manaments de Lim a Lay Hoon són no perdre la categoria i, per últim, no perdre diners en cap moment. D’aquesta forma, i arribats a aquest punt, l’objectiu de Meriton no és altre que deixar eixir abans de poder entrar, ja que no hi ha autorització perquè el València s’isca ni un sol euro del pressupost marcat per a l’exercici 2022-2023