ACTUALITAT  

Les tràgiques estadístiques de Cavani amb Boca Júniors

Per Alex Alfaro · 24 Desembre, 2023

Cavani va eixir del València aquest estiu després de no trobar bones sensacions a Mestalla. El seu fitxatge va despertar una il·lusió tremenda però la realitat és que no va funcionar. Tenint en compte el seu nivell i l’elevat salari amb el qual comptava, tant Baraja com el club van decidir que el millor era buscar una eixida, i ací va aparéixer l’històric club argentí Boca Júniors. Més enllà del rendiment, principalment va ser una decisió econòmica. El València no podia, de cap de les maneres, pagar el salari que tenia Cavani.

La seua recepció a l’Argentina va ser pròpia d’una autèntica estrela. Amb la Bombonera plena fins a les banderes, semblava que “Edi” recuperaria el seu nivell habitual, però la realitat és molt diferent del que es va imaginar en el seu moment.

Els números parlen per si mateixos. Després de 16 partits, únicament ha marcat 3 gols i no ha donat cap assistència. Igual que a València, està tenint moltes oportunitats i minuts i és titular indiscutible amb Boca, però ni molt menys està tenint rendibilitat golejadora.