Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les temperatures asfixiants que s’esperen durant el Sevilla-València

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

El València debutarà aquest divendres en LaLiga EaSports davant el Sevilla en el Ramón Sánchez-Pizjuán. El cert és que serà un inici difícil davant un equip Champions, la qual cosa suposarà un gran repte per a un equip debilitat i sense reforços com el València de Baraja. Així mateix, l’última vegada que el club valencianista va disputar la primera jornada de lliga davant els sevillans el resultat va ser d’1-1. Per aquell temps, el València començaria l’etapa amb Meriton al capdavant del club.

El partit, com bé saben, es jugarà aquest divendres 11 d’agost a les 21:30. Segons ha informat El Larguero, LaLiga preveu 35 graus per al Sevilla – València. Amb açò pel mig, l’organització ha decidit, incomprensiblement, que no modificarà l’horari del partit. No obstant això, cal destacar que cap dels dos equips s’ha queixat per aquestes temperatures tan asfixiants durant la disputa del xoc. 

Per altra part, competició ha informat que hi haurà pausa d’hidratació en les dos parts del partit, de manera que aquesta pausa aprovada fa uns anys continuarà vigent davant les caloroses nits de futbol a LaLiga.