ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les tasques pendents del València CF abans del trenta de juny

Per Pablo Marquez · 24 Maig, 2022

La temporada del València ja ha finalitzat i com les últimes ocasions, l’equip s’ha quedat fora d’Europa. Esta situació dificulta molt el creixement del club, el qual té una sèrie de problemes al davant que haurà de resoldre abans de trenta de juny. La situació és molt complicada i serà necessari trobar una solució. 

Donar eixida a Gonçalo Guedes

El València a de quadrar el seu pressupost abans del trenta de juny. El club de la Capital del Túria necessita vendre futbolistes per a no tindre problemes amb el Fair Play Financer. Per esta raó, el futbolista amb el qual més diners es poden aconseguir és Gonçalo Guedes. El portugués ha protagonitzat la seua millor temporada des que va arribar a València.

Ara mateix, el principal problema és que el València encara no ha rebut una oferta que satisfaça les seues necessitats econòmiques. Per la seua part, tot fa indicar que esta serà l’última temporada de Guedes en València, ja que acaba contracte en juny de 2024. Per este motiu, el club espera una bona oferta per a poder aconseguir diners i poder començar amb la confecció de la plantilla. 

Reunió en Singapur entre Anil i Lim

Anil Murthy viatjarà este cap de setmana a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. En un principi, el club ha filtrat que esta reunió és per a poder confeccionar la plantilla de cara a la pròxima temporada i decidir sobre els fitxatges i les eixides. No obstant això, els últims esdeveniments amb Anil Murthy poden provocar una eixida del president del València. 

A més d’açò, Jorge Mendes continua fent el seu treball. El representant portugués va comentar a Peter Lim que la millor opció era acomiadar a Anil Murthy i ficar un director esportiu en el València. D’esta manera, haurem d’estar molt pendents amb la reunió de Singapur per a veure quina és la decisió definitiva de Peter Lim. 

Confecció de la plantilla amb Bordalás

Una vegada acabe eixa reunió, el València haurà de començar el plantejament del pròxim curs. En un principi, i si Peter Lim no pres una decisió contrària, José Bordalás continuarà com a entrenador del València CF. El tècnic alacantí complirà el seu segon any de contracte, però espera poder tindre més pes específic a l’hora de valorar les necessitats de la plantilla. 

Cal recordar que la directiva no li va preguntar res sobre si haurien d’haver comprat a Hugo Duro. L’únic va ser una telefonada de Corona on li van confirmar que ferien efectiva l’opció de compra. Un altre jugador que podrien comprar és Omar Alderete. El central paraguaià ha sigut una de les peces més destacades de la temporada i el club haurà de pagar 7,5 milions d’euros si vol fitxar-lo.

No obstant això, la bona temporada d’Alderete no ha passat desapercebuda i altres clubs també s’han interessat en el jugador paraguaià. Per este motiu, el València hauria d’abonar els 7,5 milions d’euros de l’opció de compra abans del quinze de juny si vol fitxar a Alderete i no vol perdre la preferència. 

Les renovacions de Carlos Soler i José Gayà

Carlos Soler i José Gayà acaben contracte la pròxima temporada. De moment, cap dels dos futbolistes està renovat i podrien ser venuts en el pròxim mercat d’estiu. De fet, la setmana passada Anil Murthy es va reunir a Barcelona amb Joan Laporta, on van eixir els noms dels dos jugadors. 

Per la seua part, el València està en negociacions amb Soler i amb Gayà per a tractar d’ampliar els seus contractes més enllà de l’any 2023. Ara mateix, els dos jugadors tenen pretensions diferents i la renovació no serà fàcil. No obstant això, el València sap que si vol tancar als seus capitans ho ha de fer ja, perquè la pròxima temporada serà l’última i podrien anar-se’n de forma gratuïta a un altre club.