+  PRIMER EQUIP  

Les sorprenents xifres de Dani Parejo

Per Pere Alapont · 10 Febrer, 2015

Amb el gol de falta anotat diumenge passat a l’Espanyol, ja són 8 -així ho diu l’acta de l’àrbitre tot i la polèmica- els gols que ha fet el capità del València Dani Parejo en aquesta Lliga. No només és que siga màxim golejador de l’equip en què portem de temporada, sinó que ell solament ha fet més dianes que els dos davanters de l’equip junts; Alcácer (5), Negredo (2). A més, amb els 8 gols aconseguits fins ara, el de Coslada és màxim golejador nacional.

Més enllà de l’aspecte golejador, el jugador de Coslada porta una mitjana del 84’2% de passades encertades, segons s’apuntava ahir de vesprada el Twitter oficial del club, amb una precissió en aquests del 85’2% i una efectivitat en les entrades del 77%.

Observant estes bones estadístiques, no és d’estranyar que s’estiguen fent comparacions entre l’actual capità valencianista i el millor migcampista que ha tingut el conjunt de Mestalla en els últims temps, el val·lisoletà Rubén Baraja. És prompte per a aventurar-se a fer eixos símils, ja que Baraja va estar 10 temporades en un equip amb el qual fou campió de Lliga dos vegades, de la UEFA, de la Supercopa d’Europa i d’una Copa del Rei. Del que sí deuria estar-se segur és de que Parejo hauria de ser renovat com més prompte millor per tal d’assegurar el seu futur com a blanquinegre.