ACTUALITAT  

Les queixes d’alguns aficionats de la Curva de Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 06 Novembre, 2023

Alguns aficionats de la Graderia d’Animació del València han publicat en les xarxes socials queixes sobre altres aficionats perquè acudeixen únicament a mirar els partits. Les queixes arriben perquè aquests aficionats consideren que a aquesta graderia els valencianistes han d’anar a animar a l’equip durant els més de 90 minuts que dura el partit i aquests no ho fan.

Aquesta graderia és la que anima a l’equip durant cada partit i desperta a Mestalla amb cada càntic. La Graderia d’Animació sol estar més activa i amb més densitat d’aficionats que en el partit d’ahir contra el Granada, i alguns valencianistes s’han queixat de la poca activitat d’uns altres en la mateixa graderia. 

Des de dins de la graderia, els aficionats que dirigeixen els càntics amb un micròfon van lamentar i van reclamar a un sector en concret de la mateixa graderia que animaren a l’equip en un partit en el qual no va brillar el joc del València en cap instant.

L’accés a aquesta graderia és únicament mitjançant l’abonament de la temporada, ja que no es poden comprar entrades úniques de partits per a l’accés a la Graderia d’Animació. El preu de l’abonament és el més baix de tot l’estadi, i molts aficionats s’han queixat que alguns tenen l’abonament en la Graderia d’Animació i no es mouen ni animen a l’equip durant el transcurs del partit.