ACTUALITAT  FITXATGES  

Les quatre renovacions que té tancades el València després de Baraja

Per Manel Rumbau · 18 Juny, 2024

El València i Baraja ja van arribar a un acord per a estendre la relació de club i tècnic fins al 2026. Així, Baraja signarà el seu nou contracte hui dimarts 18 de juny. Així, queda més prop l’anunci oficial per part del club che.

Precisament, d’aquest anunci ha parlat Javier Solís hui abans d’entrar a les oficines del València. El directpr corporatiu del club ha dit que està “molt content” i que la renovaió de Baraja “serà oficial prompte”.

La fulla de ruta després de tancar a Baraja: Tárrega, Hugo Duro, Rivero i Jesús Vázquez

Amb l’operació entrada en “stand-by” després de l’incorporació de Stole Dimitrievski, el València es centra ara en la renovació de quatre jugadors del primer equip. I és que després de tancar la extensió de Baraja, el club de Mestalla té pràcticament tancades les renovacions de César Tárrega, Hugo Duro, Cristian Rivero i Jesús Vázquez, segons ha informat El Desmarque València.

En el cas del primer d’esta llista, el jugador valencià renovarà fins l’any 2028 amb l’entitat i amb un contracte que ja estipule una fitxa de primer equip. Mateix format que s’ha seguit amb Hugo Duro, qui passarà a tindre un contracte molt més important pel que respecta a l’apartat econòmic i fins l’any 2028, dos anys més que la extensió del seu actual. 

Per altra part, Rivero també serà renovat dos anys més, tot i que s’espera que la finalitat del mateix no siga semblant al d’Hugo Duro. Amb la situació de Mamardashvili al mercat i el fitxatge de Dimitrievski, el jugador de Gandia va a tindre mercat per a poder, qui sap, eixir del València. Per últim, Jesús Vázquez també renovarà finalment el seu contracte amb el València. I és que després de molts rumors que situàven el seu futur lluny de Mestalla, Baraja ha donat llum verda a la seua continuitat a la capital del Túria fins al 2027.