ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les quatre ofertes que té Lim damunt de la taula

Per Alex Alfaro · 23 Febrer, 2023

Peter Lim encara no ha demostrat que vulga vendre el club en cap moment, o almenys no ha transcendit en els mitjans de comunicació. No obstant això, com porta afirmant en les últimes setmanes el periodista Héctor Gómez, hi ha diferents ofertes importants i de persones serioses que han arribat a Peter Lim en els últims mesos.

Ara mateix, i sempre segons aquest periodista, Lim ha tingut quatre ofertes damunt de la taula que tenen la credibilitat suficient com per a informar referent a això.

La primera d’eixes ofertes arriba provinent d’una persona important de la ciutat de València i que coneix bé el negoci del futbol espanyol.

La segona oferta, de la qual ja informem en Blanquinegres, ha arribat en boca d’un directiu d’un club important a Espanya i que li la va traslladar a la presidenta del València, Lay Hoon Chan. L’oferta era d’un amic íntim d’aquest directiu i que estava interessat a fer una oferta per les accions a Peter Lim. Eixe directiu pertany a un club que els colors de la primera camiseta és blanc i roig.

La tercera de les ofertes és molt coneguda entre el valencianisme i es tracta del Príncep de Johor, com ell mateix va reconéixer en les xarxes socials. Va arribar a tindre una reunió telemàtica amb Javier Tebas, president de La Lliga.

La quarta oferta important va arribar d’un fons americà, com el mateix Peter Lim va reconéixer en una entrevista per al prestigiós diari “The Financial Times”

Entre estes ofertes no valorem l’oferta que va presentar Miguel Zorío en diferents comunicats ja que no ha demostrat tindre la suficient solvència com per a creure-la.

No obstant això, una d’eixes persones que han presentat una oferta a Peter Lim va arribar fins i tot a reunir-se amb Jorge Mendes i tractar d’utilitzar-ho com a intermediari per a arribar a Peter Lim.

El canvi d’opinió en el club respecte a la venda

No obstant això, en les últimes setmanes, tal com informa el periodista Héctor Gómez, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

El missatge ha començat a evolucionar i ara s’afirma que “algú haurà de posar els diners damunt de la taula perquè Peter Lim s’ho pense”. És a dir, es comença a deixar oberta a eixa opció. El missatge està evolucionant i ja ningú seriós pot afirmar que no hi ha hagut cap tipus d’interés a comprar el club. Alguna cosa que va confirmar el mateix Peter Lim en una entrevista amb el Financial Times.