La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les quatre correccions que Gattuso li va fer a la plantilla
,

Les quatre correccions que Gattuso li va fer a la plantilla

COMPARTIR

Gattuso va tindre ahir un entrenament bonic cap a la galeria. Molt visual en el qual va poder exposar a la premsa i a l’afició allí desplaçada el tipus d’entrenador que és. O almenys, el que vol aparentar que és. El primer a saltar a la gespa amb xiulet en mà, abans que ho fera cap jugador. En este article, vos detallem quatre de les correccions que Gattuso li va fer a la plantilla i que ens pot donar pistes de l’equip que vol.

Avanti 

Gattuso va parar en diferents moments  l’entrenament demanant als seus jugadors que la pilota fora cap avant i en cap moment cap endarrere, encara que en diferents instants sí que demanava que retardaren la pilota cap als porters.

És curiós perquè en cada error, Gattuso volia que la pilota tornara al mateix lloc en el qual s’havia comés: “Error, error”, ” Però no passa res! “Error, però no passa res”

“Primer toque”

A l’italià li molestava molt que els jugadors mantingueren excessiu temps la pilota sota els seus peus, i per això insistia que tractaren de jugar sempre al primer toc. ¡Dai, dai, *dai!” “Primer toc!”, o “Buenaaaa!” cridava un Gattuso vigilant de cada acció dels seus.

Qualitat

Una altra de les paraules més repetides per l’italià, tant en la sessió d’ahir i la sessió de hui. Principalment  en jugades poc ortodoxes, demanava que abans de res es jugara amb qualitat
 

Com col·locar-se

De sobte para a l’entrenament i es col·loca en el mig del camp per a ensenyar-li als migcampistes com han de col·locar el cos per a rebre ja amb la idea d’on es troben els companys per a evitar pèrdues perilloses i guanyar efectivitat en l’eixida de pilota.