ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les promeses que va fer Anil Murthy en la seua arribada al club

Per Alex Alfaro · 28 Juny, 2021

Anil Murthy compleix en el dia de hui 4 anys com a president del club. Supera d’aquesta manera a Layhoon, Salvo, Llorente, Soriano, Soler, Ortí, Cortés, Roig i Tuzón. Per a molts el pitjor president que ha tingut el València C.F en la seua història. Des de la seua arribada no ha fet més que generar polèmica i mostrar-se allunyat dels desitjos de l’afició. Polèmic, actitud de superioritat i ineficiència són alguns dels adjectius amb els quals es podria descriure la gestió de l’actual president del club.

1. Millorar el club

Esta va ser la primera frase que va dir Anil Murthy com a president del club. “El meu objectiu és simple: millorar el club per a guanyar i estar el més amunt possible” Segons ell, era “necessària una estabilitat esportiva amb un rendiment alt i consistent”. En aquella primera roda de premsa es mostrava optimista, però la veritat és que el rendiment el club s’analitza soles.

2. Fer més fort l’estructura del club

Després dels anys de Lay Hoon com a presidenta, el club va obtindre una base econòmica forta que Marcelino i Mateu Alemany van saber aprofitar. Es fa estrany recordar els alagos que llançava Anil Murthy sobre Mateu. Anys després tothom sap el que va succeir. El València es va quedar sense estructura i orfe, sotmesos a l’esdevenir d’una direcció esportiva liderada per Anil Murthy.

3. Omplir Mestalla

En aquest moment no parlaré del nou estadi, però un important repte és retornar a l’afició a Mestalla per a omplir les graderies. Per a això cal reprendre la connexió i que els valencianistes tornen de nou amb el seu equip. Vull veure als aficionats a Mestalla i que l’estadi estiga ple” afirmava Anil Murthy el dia de la seua arribada.

El Coronavirus va impossibilitar durant la temporada passada que aquesta promesa es complira. Però la desconnexió entre afició i club únicament tenen un culpable: Meriton Hòlding LTD. El més trist és que no té pinta que el vulguen remeiar o canviar. El València porta prop de 60 dies censurant a tots els seus aficionats per xarxes socials, instaurant una autèntica dictadura en la capital del Túria.

4. Fer un centenari especial

Anil Murthy va vendre que el centenari seria un any amb constants actes. No obstant això, a part de la marxa cívica i el partit de les llegendes poc més va fer el València C.F. Va ser una pena no tindre l’estadi amb tifos en molts partits, i les alegries que van haver d’arribar en l’apartat esportiu gràcies a la gestió de la M&M. Aquella nit de 25 de maig a Sevilla va ser l’alegria de l’any. La nostra última gran alegria.