ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les primeres declaracions de Javi Guerra després de renovar

Per Alex Alfaro · 16 Maig, 2023

Javi Guerra continua sumant galons al València CF. El de la pedrera no li va tindre por a ningú i creix amb passes de gegant, tant és així que aquest dimarts s’ha anunciat la seua renovació oficial fins a 2027.

Després de l’anunci oficial, en el qual s’ha recordat del seu iaio, que era qui sempre li va acompanyar en el seu creixement, ha analitzat la renovació que és l’arribada, a la fi, d’un desitjat migcampista, una posició coixa des que va ser traspassat Kondogbia en 2020. “Estic molt content i molt agraït al club per continuar confiant en mi. És una data i un dia molt important perquè estic molt còmode en el club. És un somni fet realitat” , reconeix el migcampista.

“Amb aquesta renovació vull seguir en el club que m’ha donat l’oportunitat de seguir el meu somni i continuar complint més somnis”,explicava un Javi Guerra que en les seues xarxes socials assegurava que renova. “Amb la il·lusió i la felicitat del xiquet que venia a Mestalla amb la seua família. És un somni complit. Tant de bo viure moltes més nits màgiques amb aquesta samarreta”.