ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les pretensions econòmiques de Carlos Soler per a renovar amb el València

Per Pablo Marquez · 02 Maig, 2022

El València té dos objectius principals este estiu: renovar els contractes de Carlos Soler i José Gayà. En les entrevistes que han concedit els dos futbolistes al llarg de les últimes setmanes han valorat de forma positiva l’opció d’ampliar els seus contractes amb el club de la Capital del Túria. No obstant això, encara no hi ha res tancat i els agents de Carlos Soler i Gayà continuen negociant amb el València. 

Grans diferències econòmiques entre el València i Soler 

La negociació entre els representants de Carlos Soler i el València està sent complicada. De fet, les diferències econòmiques entre la quantitat oferida pel València i la reclamada pel jugador són molt notòries. Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, Carlos Soler ha demanat quatre milions d’euros nets per temporada per a renovar amb el València CF. 

A més d’açò, Soler vol sentir-se valorat i en cas de quedar-se, vol ser reconegut com una de les peces més importants del futur projecte del València. Per esta raó, el migcampista format en l’Acadèmia de Paterna ha demanat cinc anys de contracte. En cas de renovar a Soler, la qual és una de les principals prioritats del València, el club aconseguiria blindar al futbolista molts anys, ja que firmaria un contracte de molta duració. 

Soler no eixirà si no és a un equip gran

D’altra banda, segons ha afegit SER Deportivos València, Carlos Soler només eixira del València este estiu si arriba una bona oferta d’un club top europeu. Si no arriba una oferta que satisfaça les seues intencions esportives, Soler es quedarà en el València una temporada més i eixira del València de forma gratuïta en juny de 2023, la qual cosa no li agradaria al jugador valencià. 

Per esta raó, el València treballa a contrarellotge. A Carlos Soler només li queda un any de contracte i el club de la Capital del Túria ha de convéncer al futbolista per a poder quedar-se en el València durant els pròxims anys. Mentrestant, la resta de clubs d’Europa estan pendents de Carlos Soler i haurem d’estar pendents per si arriba alguna oferta satisfactòria per a totes les parts implicades.