Sin categoría  

Les possibles modificacions d’horari contra el Girona

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2024

LaLiga ha anunciat oficialment els horaris per a la jornada 37 del campionat, programant tots els partits per al diumenge 19 de maig a les 19.00 hores. Esta decisió busca garantir una uniformitat en els horaris dels partits i oferir als aficionats una experiència consistent en la recta final de la temporada.

No obstant això, LaLiga adverteix que aquests horaris estan subjectes a possibles modificacions una vegada es coneguen els resultats de les jornades prèvies. Això significa que, depenent dels resultats i de les implicacions per a la classificació, els horaris podrien ajustar-se per a assegurar l’equitat i l’emoció en la competició.

És a dir, LaLiga publica uns horaris que no mermeteixen de cap de les maneres a l’aficionat poder organitzar-se de cara a un partit que es juga en 12 dies. Sí, l’horari és unificat a les 19, però si el València es juga Europa podrà ser diferent, si el Girona es juga la Supercopa podrà ser diferent i si cap dels dos equips es juguen res, segurament també serà diferents. En este sentit, el perjudicat és l’aficionat que fins a la pròxima setmana no podrà saber els horaris definitius.