ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les possibilitats de Nico i Samu de jugar contra l’Elx

Per Alex Alfaro · 20 Abril, 2023

Nico González i Samu Castillejo segueix al marge del grup a falta de dos entrenaments per a l’Elx-València del diumenge en el Martínez Valero. Els dos futbolistes continuen treballant en solitari, però ningú en el club s’atreveix a descartar-los a hores d’ara de la setmana. Són dos futbolistes importants per a l’equip i Rubén Baraja els espera davant la plaga de baixes per lesió i sanció.

El cos tècnic és més optimista amb Nico. El jugador, que ja es va perdre l’últim partit contra el Sevilla, està en la recta final de la recuperació de la seua lesió en el turmell i la idea és que s’incorpore al grup en les pròximes sessions. El Pipo compta amb ell.

Un pocs més difícil ho té Samu. El malagueny arrossega molèsties musculars des del diumenge. El malagueny es va sotmetre a una ressonància el dimarts. La seua presència a Elx no està descartada, però es tracta d’una problema muscular i no és fàcil que arribe al cent per cent i sense riscos de recaiguda al diumenge. La seua evolució en els pròxims dies serà clau per a prendre una decisió.