PRIMER EQUIP  

Les possibilitats d’ascens del València Mestalla

Per Alex Alfaro · 27 Març, 2022

El València Mestalla va donar ahir un colp sobre la taula guanyant contra l’Atlètic Saguntí per dos gols a un. D’esta manera, encarrila molt l’ascens, si bé encara queda molta tela per tallar.

El partit va ser frenètic en l’Antonio Puchades. En l’aire es respirava el sentiment que era un partit clau, fonamental per a l’ascens. Es va viure un ambient de les grans nits, només a l’altura de vesprades d’ascens que feien somiar al valencianisme.


La victòria d’ahir permet als d’Angulo continuar com a líders del grup 6. 61 punts i 7 d’avantatge respecte al segon, que ara mateix és el Azneta. El Saguntí, després de no sumar ahir, cau fins a la tercera posició empatat a punts amb el Atzeneta.

Per davant queden 6 partits, és a dir, 18 punts en joc. Si tot fora bé, el València Mestalla podria consumar l’ascens el cap de setmana del 17 d’abril, a casa i contra l’Acero. En este cas, podria ser una setmana màgica. Final de Copa del Rei per al primer equip, i ascens per als d’Angulo.

Aixina va valorar el partit Angulo: 

“Sabíem que la transcendència d’este partit anava a ser fonamental. Els xavals han fet un treball immens i davant un gran rival. Hem sabut donar-li la volta a un partit que se’ns havia posat en contra. Hi ha vegades que el treball que portes fent durant aquests mesos es reflecteix en el resultat, però per a res està sentenciat. Moltes vegades quan et penses que tens tot fet és quan t’emportes la sorpresa.