ACTUALITAT  Fixat  PRIMER EQUIP  

Les pimes valencianes tenen una cita amb Opentix i la digitalització

Per Blanquinegres · 11 Juny, 2023

L’esdeveniment que comptarà amb un aforament limitat de 50 assistents tindrà lloc el dimecres 14 de juny en l’AC Hotel València a les 10 hores

La transformació digital no és un terme nou i encara que està en boca de tots, encara continuen sent moltes les empreses que es mostren reticents a l’hora d’iniciar processos de digitalització en els seus negocis. El desconeixement davant el que implica o els factors econòmics són dos dels principals motius pels quals les pimes retarden la decisió de començar a implantar solucions tecnològiques en les seues companyies.
Per a tractar aquests i molts altres temes, la consultora tecnològica Opentix reunirà el pròxim 14 de juny en l’AC Hotel València a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat amb l’objectiu de debatre sobre com la digitalització i les eines digitals poden incrementar la competitivitat de qualsevol organització. “Són diversos els estudis que demostren que la digitalització permetrà augmentar la productivitat de les pimes entre un 15% i un 25% fins a 2025, i hi ha moltes empreses que lamentablement encara es resisteixen a fer el pas”, reconeix Fernando Ruiz, director de Desenvolupament de Negoci d’Opentix.

Amb l’objectiu d’incentivar la participació en l’esdeveniment, la companyia tecnològica sortejarà entre tots els assistents una consultoria tecnològica gratuïta valorada en 1.200 euros. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar des de la seua pàgina web.

Els 4 reptes per a la digitalització de les Pimes

A través de 4 ponències d’experts en la matèria, els assistents podran descobrir els reptes als quals s’enfronten les petites i mitjanes empreses quan es plantegen un projecte de digitalització. “No volem que les pimes perden l’oportunitat de transformar els seus negocis. Són moltes les ajudes que hi ha ara mateix per a començar nous processos i des d’Opentix volem ajudar-los a aconseguir-ho i que fer el primer pas no siga un problema”, explica Fernando Ruiz.

Precisament serà el director de Desenvolupament de Negoci d’aquesta empresa tecnològica l’encarregat d’obrir la jornada. Ruiz donarà el tret d’eixida amb la ponència “Digitalització estratègica: El camí cap a l’avantatge competitiu”, en la qual parlarà sobre la situació de les pimes després de la pandèmia i explicarà la importància que té actualment la digitalització.

Seguidament, Carlos Ortín, expert en CRM d’Opentix, serà el segon a eixir a escena amb ‘Gestió eficient en l’era digital: Eines per a maximitzar la productivitat i les vendes’. Ortín explicarà per què la integració de solucions és un aspecte essencial per a guanyar en productivitat i eficiència.

Després d’un temps per al coffee break i el networking, prendrà la paraula Domingo Pérez, expert en ERP d’Opentix, qui farà de la importància de comptar amb processos eficients per a un èxit garantit.

Finalment, Agustín de Lózar tancarà la jornada amb la ponència ‘Desenvolupant un enfocament guanyador: Millora la teua presa de decisions i obtingues resultats excepcionals’, en la qual s’aprofundirà en com les eines de Business Inteligence són el millor aliat per als equips directius.

Opentix, el teu aliat en la transformació digital

Durant l’esdeveniment, els assistents tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà com aquesta consultora nacional està liderant el canvi de les pimes de la Comunitat cap a una gestió empresarial més eficient i competitiva a través de les últimes solucions tecnològiques d’un dels partners més potents del mercat: Sage.

Entre el seu ampli porfolio de solucions es troben algunes tan conegudes com els ERPs Sage 200 i Sage 50, el programari per a assessories Sage Despatxos i altres eines tecnològiques com Power BI, Quick CRM o la suite de productivitat Microsoft 365.