La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás volia tres jugadors del Getafe
,

Bordalás volia tres jugadors del Getafe

COMPARTIR

728-90

En una de les primeres reunions de José Bordalás amb el València, amb l’objectiu de perfilar l’equip, es van posar tres noms damunt de la taula. Segons ha informat Tribuna Deportiva, l’entrenador del València va posar el nom de tres jugadors sobre els quals crear un projecte i poder lluitar per les posicions de dalt en LaLiga. Aquests són Arambarri, Djené i Damián Suárez.

Arambarri

Tot el mercat d’estiu amb el nom de l’uruguaià en boca dels aficionats. El fitxatge de Mauro Arambarri era molt difícil des del principi, perquè el Getafe es remetia (i el continua fent) a la clàusula de rescissió de 25 milions. A més, amb l’arribada de Marcos *André es fa impossible al no quedar lliures places d’extracomunitaris. Potser, el València espera a Gener perquè Marcos André obtinga la nacionalitat espanyola.

Djene

Bordalás vol al central togolés per al seu València. L’objectiu de l’entrenador és canviar a Diakhaby, qui busca eixida en la Premier League, pel central del Getafe. El problema és el preu del central. El València va realitzar una oferta per 7 milions que va ser rebutjada pel Getafe, qui vol molt més diners

Damián Suárez

El lateral dret era un dels pilars del Getafe de Bordalás. No obstant això, aquest perfil serà substituït per Foulquier. Lateral dret fort i que pot jugar de doble lateral amb Thierry Correia. L’uruguaià era molt del grat de l’entrenador, però sembla impossible el seu fitxatge a hores d’ara de mercat.