Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les Penyes responen a Layhoon a través d’una carta oberta

Per Blanquinegres · 09 Septembre, 2023

L’Agrupació de Penyes del València CF ha emés una llarga carta oberta per a manifestar la seua opinió després de les declaracions de Layhoon Chan per a donar explicacions sobre el mercat de fitxatges del València CF.

L’APV considera que les manifestacions de la presidenta del club són “ofensives” i “ridícules” i que principalment la mala situació econòmica del club ve marcada per “la desastrosa gestió” de Meriton.

Esta la carta de l’Agrupació de Penyes del València CF

Una vegada es va tancar el mercat de fitxatges les Penyes manifestem públicament la nostra opinió sobre aquest tema, però després de les explicacions donades per la presidenta i la manera de donar aquestes explicacions ens fan manifestar-nos de nou ja que ens semblen ofensives al valencianisme.

Les explicacions donades són ridícules, encara que bastant habituals des que Vostés, Meriton Hòldings, estan al capdavant del VCF. Si tan malament està la situació econòmica del club no és per un altre motiu que, per la seua desastrosa gestió, que fa que el nostre equip estiga cada temporada més a baix en la classificació i amb un valor de plantilla menor.

A més, això de donar aquestes explicacions en una entrevista tancada únicament al mitjà del club ja és el súmmum, donen la cara en una roda de premsa oberta a tots els mitjans, és el mínim que ens mereixem.

Venim d’una de les pitjors temporades de la història del VCF, vam estar a punt de descendir a segona divisió per una pèssima planificació esportiva, escudant-se sempre en la situació econòmica. Entenem que aquesta situació és la que és, però el que no entenem són moltes de les seues decisions esportives, i el pitjor de tot, no entenem moltes de les seues no decisions, això d’allargar la presa de decisions quan són de vital importància per al club prendre-les ràpidament, etc.

Ja ha plogut molt des que van arribar ací, però recordaran que l’únic projecte que ha funcionat ha sigut el dirigit per gent de futbol i en el qual Vostés es van mantindre al marge del pla esportiu. Són conscients d’això, però no sabem per què no estan disposats a repetir-ho.

També recordaran… “Allò en què val la pena emprendre, val la pena fer-ho bé. El València CF no serà diferent. Aquest projecte és més que una aventura empresarial per a Peter. El València CF serà sempre el que els vostres avis, els vostres pares i els vostres fills voleu. Això no canviarà”.

Són paraules seues, però fa l’efecte que se les va emportar el vent ràpidament.

L’única cosa que no ha canviat des que van arribar ha sigut l’afició, la qual va respondre la temporada passada omplint Mestalla tots els partits per a aportar el seu granet d’arena en la salvació final i ha tornat a respondre aquesta nova temporada augmentant el nombre d’abonats pese a l’estiu que ens han “regalat”, en el que a fitxatges es refereix.

Facen-li un favor al valencianisme i vagen-se, els estarem eternament agraïts.