ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les Penyes posaran autobusos per anar a Elx

Per Joan Marc García · 05 Abril, 2023

El València visitarà el Martínez Valero el pròxim 23 d’abril a les 14:00 hores en el partit corresponent a la jornada 30 de la primera divisió de la lliga espanyola. Abans, els homes de Baraja s’enfrontaràn a l’Almeria i al Sevilla en un abril transcendental  per a la permanència.

Com ja han fet en el viatge del proper diumenge a Almeria, les Penyes posen a disposició dels membres de l’Agrupació autobusos per viatjar a la ciutat il·licitana per donar suport a l’equip. El preu per a ells serà de 10 euros, i per als no penyistes serà de 25 euros. El bus eixirà a les 8:00 hores i l’única condició és que s’arribe al mínim de 40 places.

Cal recordar que els jugadors també pagaran autobusos per a l’afició, com va confirmar Javier Solís en roda de premsa la setmana passada. La plantilla del València ha manifestat que serà vital el suport de l’afició per evitar el descens, i l’afició ha complit, com ja va demostrar la setmana passada quan s’esgotaren les entrades visitants al camp de l’Almeria en tan sols 8 minuts.