ACTUALITAT  

David Villa dedica unes paraules als valencianistes en la presentació del seu nou documental

Per Alejandro Fernandez · 05 Juny, 2023

La llegenda valencianista, David Villa, ha estat en el matí de hui en el canal de Twitch de DAZN per a presentar el seu nou documental, que consta de quatre episodis en els quals mostrarà des del seu punt de partida a Astúries, fins al seu desenvolupament futbolístic amb el València, Barcelona i Atlètic de Madrid. Durant la presentació ha tingut unes paraules molt boniques per a l’afició valencianista.

L’asturià ha expressat que els aficionats de Mestalla sempre li recorden amb moltíssim afecte i ha destacat que el seu afecte pel València “És una cosa més fins i tot sentimental perquè ja és més familiar, és on més temps he viscut amb la meua família, les meues dues filles són valencianes“.

Des que va tancar la seua etapa amb el club che, el davanter ha tingut un afecte especial amb el València i fins i tot les situa per damunt d’altres llocs quant a estima. “Jo diria, que no m’ho malinterpreten els altres clubs en els quals he estat, que ha sigut la meua segona casa, on han nascut les meues filles, on he passat i pase més temps. Visc a Madrid però viatge moltíssim a València”

El ‘guaje’ continua anant a València perquè en ella té la seu central de DV7 Group i aquesta la conformen molta gent valenciana. DV7 és una xarxa internacional d’acadèmies amb projecció a Nova York (Estats Units), Sant Diego ( Estats Units), Santo Domingo (República Dominicana), Bayamón (Puerto Rico), Tòquio (Japó) i Madrid.