ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les paraules de Paulista a l’afició quan es va acostar a parlar amb ells al final del partit

Per Alex Alfaro · 21 Febrer, 2023

Gabriel Paulista es va acostar a parlar amb algun dels aficionats desplaçats fins a Getafe res més finalitzar el partit. Una imatge que cada vegada veiem més en els partits del València. Ja no sols serveix amb demanar disculpes sinó que alguns jugadors es veuen amb l’obligació de tractar de xarrar amb els aficionats. Ja va ocórrer amb Cavani abans de pujar a l’autobús en Montilivi o amb Cömert fa unes setmanes en l’Estadi de Mestalla.

No obstant això, fins que no s’aconseguisquen punts i per tant eixir dels llocs que ara mateix enviarien al València a segona divisió, de poc serveix. Tal com ha pogut saber Blanquinegres i confirmen alguns vídeos pujats a les xarxes socials, Gabriel Paulista va assegurar que es “deixaria la vida per eixe escut” i que els jugadors “estan donant tot pel València”

A més, Gabriel Paulista com a capità de l’equip també va demanar a eixos aficionats desplaçats que “estiguen amb ells” perquè el vestuari també “ho està passant veritablement mal”, amb la possibilitat sobre l’horitzó de poder descendir a segona divisió.