Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les paraules de Mosquera i Javi Guerra sobre el seu debut

Per Pablo Marquez · 17 Gener, 2022

El València va passar als quarts de final de la Copa del Rei després de guanyar a l’Atlètic Balears per 0-1, gràcies a un solitari gol de Marcos André en el primer minut del partit. No obstant això, José Bordalás estava prou enfadat, ja que el València va sofrir per a passar i perquè no han arribat els reforços que havia demanat a principis de mercat.

El debut de Cristhian Mosquera i Javi Guerra

D’altra banda, la notícia més positiva del partit van ser els debuts de Cristhian Mosquera i Javi Guerra. Els dos jugadors estan destacant em l’Acadèmia del València i van tindre el premi de debutar amb el primer equip. Pel que respecta a Cristhian Mosquera, el jove central va jugar d’inici i va disputar els noranta minuts. De fet, la seua actuació va ser molt destacada i Bordalás va reconéixer en roda de premsa que havia sigut el millor del partit.

Quant a Javi Guerra, el jove migcampista va esperar la seua oportunitat des de la banqueta. Javi Guerra va entrar en la segona meitat substituint a Hugo Guillamon i va participar en els minuts finals del partit.

Les declaracions de Mosquera i Guerra

Els dos jugadors han parlat amb els companys de VCF Mèdia sobre el somni que han complit al debutar amb el València CF. Javi Guerra va agrair a José Bordalás l’oportunitat. De fet, va afegir que: “el seu somni era debutar amb el primer equip”. Seguidament, Cristhian Mosquera va agrair a Déu l’oportunitat.

A més, Cristhian Mosquera ha afirmat que està en el club des dels dotze anys i arribar al primer equip és un somni complit. Per últim, els dos jugadors han reconegut que es guardaran la camiseta per a tindre un gran record del seu debut en el club de la Capital del Túria i esperen que puguen ser molts més defensant estos colors.