La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les paraules de José Bordalás en la seua marxa del València CF
,

Les paraules de José Bordalás en la seua marxa del València CF

COMPARTIR

José Bordalás ha convocat als mitjans de comunicació per a acomiadar-se de l’afició del València. El tècnic alacantí ha sigut acomiadat per part de Peter Lim quan encara li quedava un any de contracte. El màxim accionista del València va decidir que Bordalás no continuaria. Estes han sigut les principals declaracions de José Bordalás. 

Roda de premsa d’acomiadada

Esta és una roda de premsa d’agraïment i acomiadada. La meua marxa ha sigut inesperada, però açò és futbol. El club ha decidit que jo no continue com a tècnic. M’hauria agradat continuar en el càrrec. Ha sigut un any molt intens, hem recuperat il·lusió.

Me’n vaig orgullós. Este club i esta afició m’han marcat. He sigut un privilegiat d’haver entrenat al València CF, encara que hi haja sigut en un mal moment.

La seua relació amb Anil Murthy

La meua relació amb Anil sempre ha sigut cordial, no hi ha hagut cap tipus de conflicte. Cadascun dirigeix un club com considera i cal acceptar-lo.

Peter Lim i la seua destitució

No puc valorar si és la forma correcta. Jo en eixe moment vaig comentar que Lim era una persona propera. El no haver tingut contacte no vull dir que no siga una persona propera. No puc reprotxar res a Lim, perquè ha tingut un bon comportament en mi. 

No és el moment d’explicar com es fan els fitxatges en el València. Ara són altres els professionals. Ara parlar del passat no arriba a cap lloc. Jo he de ser respectuós amb el València.

Ara no puc opinar sobre el que s’ha de fer en el València a partir d’ara. Si em necessiten, jo ajudaré al València CF. Ara hi ha altres professionals i els desitge el millor. Cada propietari té una forma de dirigir i treballar. 

El seu treball

Hi ha moltes coses que podria haver-les fet millor. Sempre la meua intenció i el meu compromís ha sigut màxim. Al final el club ha decidit que no està content amb el meu treball i jo he de respectar-lo.

L’afició del València

Jo ja no soc entrenador del València. No crec que l’afició estiga decepcionada amb la meua roda de premsa. Molts entrenadors i esportistes s’acomiaden en xarxes socials, però jo volia fer-lo d’esta forma.