Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les parades de Mamardashvili que deixen a Europa amb la boca oberta

Per Blanquinegres · 22 Juny, 2024

Mamardashvili continua creixent i demostrant perquè el València li ha posat un preu de mercat alt. El porter ha sigut el millor del seu equip. Geòrgia no ha pogut passar de l’empat davant la República Txeca en un partit en el qual els txecs han merescut més i no l’han aconseguit, en part, gràcies al porter del València. Giorgi ha completat una trobada espectacular amb grans intervencions que han evitat que la seua selecció seguira amb zero punts en el caseller de l’Eurocopa.

Mamardashvili ha acabat la trobada amb onze parades i s’ha quedat a només una del rècord que posseeix el porter letó Aleksandrs Kolinko que va acabar amb dotze davant Holanda en l’Eurocopa de 2004.

La primera part del porter ha sigut excelsa. Mamardashvili ha realitzat huit parades, sis d’elles a dispars des de dins de l’àrea. Ha evitat 2,26 gols en els primer 45 minuts. El porter del València, que es va anar guanyant al descans, ha salvat al seu equip gràcies a grades intervencions davall dels pals.

En la segona meitat ha encaixat un gol, però és cert que poc ha pogut fer per a evitar-ho perquè ha arribat després d’un servei de cantonada i una rematada que s’ha estavellat en el pal abans que Schick l’espentara al fons de la xarxa.