ACTUALITAT  EIXIDES  

Les Palmes i el Valladolid, interessats en Cömert

Per Eva Tortajada · 20 Juny, 2024

Avança el mercat de fitxatges del València i les eixides continuen sent la prioritat del club. Una d’aquestes eixides, la de Eroy Cömert, no pot tardar molt a completar-se. Tal i com informen des de Relevo, el Reial Valladolid està molt interessat en el central per a suplir la baixa de César Tárrega, el jugador de l’acadèmia valencianista que va jugar a l’equip la temporada passada.

Els val·lisoletans volen al jugador cedit, però estan valorant també un possible traspàs o afegir una opció de compra en el contracte del préstec. Els dos clubs ja han entrat en contacte i sembla que no hi ha problemes per a arribar a un acord.

No obstant això, l’U.D. Les Palmes també ha mostrat prou interés en el jugador. Segons les informacions de Relevo, els canaris ja haurien establert contacte amb el València i ja haurien trobat un acord para que el jugador isca del club com a cedit.

Les xifres quadren als dos equips, però a Les Palmes encara no han pres cap decisió perquè no tenen entrenador. Aquesta situació ralentitza l’eixida de Cömert del club valencià. L’equip ja sap les condicions perquè el central arribe a les Illes Canàries i, encara que encaixen, suposarien prou esforç econòmic.

Per a una inversió tan significativa com els 1.3 milions que costa la fitxa de Cömert, a Les Palmes es volen esperar per a tindre l’aprovació del seu entrenador. La preferència de Cömert pareix ser l’equip canari, ja que l’estiu passat es va penedir de rebutjar la seua oferta quan ja era massa tard.