ACTUALITAT  

Sivera i Soriano en la llista de porters del València per si Rivero no renova

Per Mauro Pérez · 24 Maig, 2024

El València CF continua treballant activament en la configuració de la seua plantilla per a la pròxima temporada, centrant-se especialment en la porteria. Amb Stole Dimitrievski quasi assegurat,i amb el pre contracte ja signat, el club continua explorant alternatives en cas que l’actual porter, Rivero, no renove el seu contracte, o la possible eixida de Mamardashvili, per poder portar a un nou porter.

Rivero, actual porter del València, encara no ha renovat el seu contracte, la qual cosa manté al club en una situació d’incertesa. La possible eixida de Rivero obliga a la directiva a considerar altres opcions per a assegurar-se que l’equip estiga ben cobert en la porteria.

Un dels noms que continua agradant al València CF és Juan Soriano, porter del Tenerife. Soriano ha demostrat ser una opció sòlida i de confiança, i el seu perfil encaixa amb les necessitats de l’equip. Fins ara, hi ha hagut contactes preliminars, i la seua incorporació dependrà de com evolucionen les negociacions i les decisions sobre la renovació de Rivero.

A més, el València CF ha mostrat interés per Antonio Sivera, encara que el seu fitxatge sembla complicat a causa del seu elevat preu. Sivera, que actualment juga en l’Alabés, ha sigut considerat una opció viable, però les limitacions pressupostàries del club fan que esta operació siga difícil de concretar en estos moment.