Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les opcions del València en el mercat d’hivern

Per Sergio Botella · 15 Desembre, 2022

El València necessita reforços en este mercat de gener i s’han relacionat a molts jugadors amb el club. La posició de “6” i de banda semblen les indicades per a possibles incorporacions, però han arribat rumors de tot tipus de jugadors. El club compta amb bastants opcions interessants per a un mercat que comença en poc més de dues setmanes.

Un “6” amb experiència

La falta d’experiència és una cosa que ha acusat l’equip en esta primera part de la temporada. Per això, Gattuso ha demanat la incorporació d’un migcampista amb esa experiència. Ací és on han aparegut noms com Demme i Bakayoko, dos jugadors que coneix molt bé el tècnic italià.

En el cas de l’alemany, va ser entrenat en el Nàpols per l’actual tècnic del València en les temporades 2019/2020 i 2020/2021. Durant estes dos temporades va ser una peça clau d’un Nàpols que va aconseguir guanyar una Copa d’Itàlia en 2020. Bakayoko també va coincidir dos temporades amb l’italià, però una en cada equip. La primera va ser en la 2018/2019 al Milà en la qual el francés va jugar 31 partits de lliga i en la 2020/2021 en el Nàpols jugant 32 partits en la lliga italiana.

Sens dubte, són dos opcions molt interessants que aportarien un extra a un mitjà del camp molt jove del València que potser un jugador d’esta jerarquia per a acabar millorar unes prestacions que no han sigut males. A més, semblen entrar dins dels paràmetres econòmics del club.

Bryan Gil i Suso, opcions per a la banda

L’altra posició que el València busca fitxatges és la de l’extrem. En esta posició apareixen dos noms interessants: Bryan Gil i Suso. Bryan ja va estar a un pas de convertir-se en jugador del València este estiu, però el Tottenham va frenar la seua eixida a última hora. Sense protagonisme en esta temporada a Londres, sembla que la seua eixida torna a ser pròxima i el València és un destí possible. Jugador i afició estarien encantats de tornar a trobar-se, però el seu alt salari pot ser un gran problema.

En canvi, Suso sembla que seria una operació més assequible per la situació del Sevilla i al no comptar amb la confiança de Sampaoli. A diferència de Bryan, la seua incorporació seria una mica més arriscada perquè el seu actual nivell no és el millor, però cal tindre en compte que la seua millor versió va ser amb Gattuso al Milà.

No s’esperen eixides importants

En les últimes setmanes, ha eixit el nom de jugadors com Vitao, central brasiler, però sembla difícil que el club incorpore jugadors fora de les dos posicions esmentades sense alguna eixida.

D’altra banda, en l’apartat d’eixides no s’espera cap eixida important en este mercat. El més pròxim seria una eixida en forma de cessió de Jesús Vàzquez o en el pitjor dels casos, una possible venda del fill de Braulio.

La secretària tècnica té molta faena per davant per a reforçar adequadament a l’equip. Estos són només uns pocs noms dels molts que tindran damunt de la taula i com sempre, el mercat canvia cada dia.