ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions del València de fitxar a Iván Jaime

Per Alex Alfaro · 20 Agost, 2023

Baraja demana reforços i el club continua tractant de traure jugadors per a acontentar el seu entrenador. Marcos André i Samu Castillejo hagueren de possibilitar l’arribada de Rafa Mir i Selim Amallah.

El València s’ha interessat en les últimes hores en Iván Jaime, extrem malagueny que juga al Famalicao de la lliga portuguesa, format al planter del Màlaga.

El futbolista té contracte fins 2025, però ha demanat ixir al seu actual club. El futbolista ha comptat en l’interés del Porto, entre altres. Joao Pedro Souza, entrenador del Famalicao, ho va reconèixer fa uns dies en roda de premsa: “M’encantaria comptar amb Iván Jaime, però no jugarà. Estem parlant de qüestions de mercat. Vaig parlar moltes vegades amb ell, no es va mostrar disponible per competir”.

Es tracta d’una operació més que complicada. El Famalicao demana traspàs pel talentós atacant espanyol, concretament 10 milions d’euros. El València només opta a la cessió i es va trobar amb el ‘no’ dels portuguesos a inicis de juliol. La idea de Jaime, el nom de la qual va avançar la cadena Ser, era marxar-se al Porto, però després del seu traspàs caigut, els valencianistes han tornat a posar damunt de la taula l’opció de la cessió… I han tornat a ser rebutjats.

Es més, fonts de la negociació afirmen que Ivan Jaime únicament és una opció si Mendes i Peter Lim poden espentar perquè l’operació es puga dur a termini.