La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les opcions de Maxi Gómez per a eixir del València en hivern
,

Les opcions de Maxi Gómez per a eixir del València en hivern

COMPARTIR

La setmana passada, Maxi Gómez es va enfadar molt després de quedar-se fora de la convocatòria en el partit davant el Sevilla. Després d’eixa situació, el davanter uruguaià va prendre la decisió de què volia abandonar el València CF abans de la finalització del mercat d’hivern.

Ofereixen a Maxi Gómez a la Lazio

No obstant això, la resposta del València és clara. El club espera una bona oferta superior a vint milions d’euros per a deixar marxar al davanter uruguaià. Per la seua part, el representant de Maxi Gómez ja està treballant per a aconseguir una eixida.

De fet, segons ha informat el periodista italià, Giacomo Iacobellis, l’entorn de Maxi l’hi ha oferit al jugador a la Lazio. El club italià està buscant un recanvi per a Muriqi i podria interessar-se per Maxi Gómez abans del final de la finestra de fitxatges. No és el primer equip italià amb el qual relacionen a Maxi Gómez, ja que la Fiorentina també podria ser un club interessat en incorporar al davanter uruguaià.

El Barça és una altra opció per a Maxi 

D’altra banda, hi ha un equip de la lliga espanyola al qual els agents de Maxi Gómez l’han oferit. Segons ha informat Mundo Deportivo, el FC Barcelona té damunt la taula el nom de Maxi Gómez. El club blaugrana està buscant un davanter i la primera opció és Álvaro Morata. No obstant això, el preu demanat per l’Atlètic de Madrid és molt elevat i el Barça podria pensar en altres opcions. 

Per este motiu, apareix Maxi Gómez en escena. No obstant això, com la quantitat que demana el València també és alta, tot fa indicar que Barcelona no serà el pròxim destí de Maxi en esta finestra del mercat. Haurem d’estar pendents als pròxims dies per si el davanter uruguaià ix del València. El problema és que queda poc de temps i el club valencià no vol vendre a Maxi per qualsevol preu.