ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions de Baraja per a substituir a Yaremchuk

Per Alex Alfaro · 03 Abril, 2024

Baraja va aconseguir fa ja mesos que el 4-4-2 fora la seua millor arma i aconseguir la millor versió d’Hugo Duro i Yaremchuk. Eixa formació permetia que els dos davanters es complementaren entre ells i així va fer d’ells la seua alineació de gala.

No obstant això, Yaremchuk va eixir lesionat de l’últim partit a Mestalla i ara a Baraja li toca replantejar-se les seues opcions. En el partit contra el Mallorca va donaer entrada a Diego López perquè acompanyara a Hugo Duro, i en la segona part el “guaje” va passar a la banda perquè fora Alberto Marí qui ocupara el rol de davanter.

Eixes són les dos opcions més clara que ara mateix valora el tècnic valencianista. No obstant això les dos tenen conseqüències. La de Diego López provocaria perdre un actiu en la banda o fins i tot per a les segones parts, i Alberto Marí pel seu costat no es troba ni molt menys en el seu millor moment i no ha comptat amb grans oportunitats després de la seua lesió.

Per part de la resta de la plantilla, Canós ha completat i finalitzat l’entrenament de hui amb els seus companys i demà formarà part de la convocatòria (l’equip viatja amb avió a Granada al matí).

Una altra de les opcions que té Baraja és tornar al 4-3-3, que també li permetria donar-li de nou oportunitats a futbolistes com André Almeida, que tenien complicada la seua presència amb el 4-4-2.