ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les ofertes que ha rebutjat Castillejo per a eixir del València

Per Manel Rumbau · 25 Agost, 2023

Ara mateix, després de l’arribada de Sergi Canós i l’eixida d’Eray Cömert, el mercat del València passa per l’eixida de l’últim descart de Baraja, Samu Castillejo. Des de fa uns dies, tant “local management” com jugador es troben negociant la rescissió de contracte del jugador. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador. L’eixida del malagueny és clau perquè arribe Rafa Mir.

A més, cal destacar que l’atacant espanyol vol una compensació al voltant d’un milió per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. 

Les ofertes que ha rebutjat el jugador: des d’Aràbia Saudita fins la MLS

Durant tot aquest temps, des que el passat 24 de juliol Baraja comunicara al malagueny que no comptava amb ell, han sigut moltes les ofertes que Castillejo ha desestimat per a poder eixir del club de Mestalla.  Primerament, el futbolista espanyol va rebutjar una oferta de l’Abha Club d’Aràbia Saudita perquè pensava, tot i el salari que se li oferia, que anava a trobar una oferta molt millor. 

No obstant això, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, la realitat és que Castillejo ha anat rebutjant al llarg del mercat ofertes del mateix destí o de la MLS dels Estats Units. Res més lluny de la realitat, el jugador va desestimar fa poc una oferta del Al-Khaleej saudita que li duplicava el seu salari al València, de manera que aquest podia arribar a guanyar 5 milions nets en dos anys més un 1 milió en bonus. 

Tot i això, el jugador ha preferit forçar al club de Mestalla a pagar-li l’indemnització d’1 milió d’euros que demana per a rescindir contracte. Des del club han titllat aquesta decisió d’incomprensible, ja que aquesta oferta era molt més millor que el milió d’euros que demana al club.

A hores d’ara, el cert és que el jugador sols ha aconseguit que el València li oferisca 400.000 euros, proposta que no ha dubtat a rebutjar. I es que el cas Samu Castillejo, a diferència dels altres descarts de Baraja, va per a llarg.