Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les negociacions per Kluivert continuen

Per Sergio Botella · 11 Desembre, 2022

El València vol fitxar en propietat a Justin Kluivert i les negociacions entre clubs continuen. Com va informar la Gazzetta dello Sport fa uns dies, el club valencianista va realitzar una primera oferta pròxima als 6 milions pel jugador neerlandés. Una oferta que separa per 4 milions el que ara com ara demana la Roma, 10 milions.

La Roma està necessitada de diners i les exigències del FPF limiten al conjunt italià. És per això, que el director esportiu, Tiago Pinto, espera traure diners per un jugador que els va costar 17 milions d’euros en 2018 després del seu fitxatge procedent de l’Ajax.

Per tant, a Itàlia continuen caldejant la situació i Il Tempo informa que la Roma podria estar pensant a baixar el preu del jugador. Un preu que segons Il Romanista, podria estar entre uns 6 i 8 milions. Una quantitat que estaria molt més pròxima al que el València pot oferir per Kluivert.

En canvi, altres fonts a Itàlia com Sport Italia comenten que el preu final del futbolista són 9 milions i que les negociacions entre clubs continuen el seu curs.

Amb només un banda en propietat en la plantilla i amb la dificultat de fitxar a Samu Lino, el fitxatge de Kluivert és pràcticament una obligació per al València pel seu bon rendiment amb ja 2 gols aquesta temporada i per a poder mantindre actius en l’equip. La presència de tants cedits és una cosa que no agrada a Gattuso i és per això que el club s’està començant a moure per a incorporar en propietat a alguns d’ells com està sent el cas de Justin Kluivert i Cenk.