Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les mentides de Lay Hoon en les Junta d’Accionistes de 2015 i 2016

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

Lay Hoon es va molestar notablement quan el dilluns alguns accionistes la van acusar de ser una mentidera: “Em diuen mentidera i ho vaig a  rebutjar perquè em prenc el meu treball de forma molt seriosa. Açò és una junta d’accionistes i vull mostrar el procés i com és la meua avaluació. Parle com a presidenta i no en nom de Meriton. En cap cas Meriton pot traure els diners del club perquè hem d’amortitzar els crèdits de CaixaBank”, va dir Lay Hoon res més començar el seu torn de resposta als accionistes.

Però la realitat és que en la primera etapa de Lay Hoon com a presidenta del València va anunciar moltes coses que després de no es van complir. En els seus múltiples discursos en les Juntes d’Accionistes va llançar moltes promeses referent als 4 eixos del club: estabilitat social, situació econòmica, èxits esportius i Nou Mestalla. En estes article hem volgut repassar algunes de les seues declaracions

Nou Mestalla (Junta d’accionistes 2015)

“Amb tot això, hem convertit en una possibilitat real la inaguració del nou estadi. L’estabilitat financera és el més important. Com a accionista principal, Meriton està compromés per a que el club puga complir amb totes les seues obligacions i compromisos. És fonamental per a la nostra reputació”

Nou Mestalla (declaració als mitjans en 2016)

En sis mesos podrem presentar el disseny. És el concepte,que hem presentat a l’arquitecte. Primer hem de tindre el disseny de detall i després els permisos de construcció, i en eixe moment podrem començar les obres”

Glòria esportiva (Junta d’accionistes 2014)

“Meriton arriba amb visió de futur i tenim un ambiciós pla de negocis. Volem que el club torne a la glòria de fa una dècada i augmentar el prestigi i el perfil del club en el món del futbol”

Transparència (Junta d’accionistes 2014)

Volem ser transparents i obrir més la nostra comunicació amb els nostres accionistes i seguidors. Per això hem preparat un informe anual d’activitats i celebrem els èxits aconseguits la temporada passada i expliquem molts assumptes importants”