ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les llàgrimes de Ricardo Arias després del partit contra l’Athletic Club de Bilbao

Per Alex Alfaro · 12 Febrer, 2023

La situació del València ara mateix és molt dura en tots els sentits. L’afició està farta de Peter Lim i desesperada pel que transmeten els jugadors, que es van topar amb Unai Simón i als quals ni fent-ho millor que altres vegades els va donar per a guanyar pels seus dantescos errors. Feia 40 anys que arribats a la jornada 21 el València no ocupava llocs de descens, que és on està. Ni tan sols ho estava l’any que va baixar a Segona, eixe 1986 del qual tant es parla per la ciutat.

Dels últims 12 partits, el València únicament ha guanyat un partit en lliga. Són ja molts partits, moltes derrotes i l’equip està afonat en els llocs de descens.

En acabar el partit, en la retransmissió oficial del València, es va vore a Ricardo Arias molt emocionat entre algunes llàgrimes just a la finalització del partit. És més, no va voler valorar el partit ja que no tenia paraules per a expressar el que sentia en eixe mateix moment. Ricardo Arias és un dels emblemes del club i que sent en la seua pròpia pell tot el que està ocorreguent al València.