Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lay Hoon, sobre el mercat: “No podem ser criticats per tractar de ser sostenibles econòmicament”

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu.

Anàlisi del mercat de fitxatges

Hi ha dos aspectes que cal tindre en compte a l’hora de realitzar operacions en el mercat de fitxatges. Primer, el Joc net Financer, que com tots sabem és molt estricte, i segon, les limitacions econòmiques que tenim en el Club. Aquests dos factors influeixen en l’activitat en el mercat. Considerem que hem proporcionat a l’entrenador les millors eines possibles sota aquestes condicions tan difícils.

Al principi de la temporada, teníem limitacions pressupostàries fins a la marxa de Cavani a la fi de juliol. Malgrat això, al juliol fitxem a Cenk i a Pepelu. Com tots sabem, tenim una difícil situació econòmica en el Club i això ens ve influint al llarg de diverses temporades. No podem esperar que aquesta situació es resolga de manera instantània. No és una cosa que es resolga de la nit al dia el poder trobar un equilibri per a aconseguir una sostenibilitat quant a la tresoreria i el flux de caixa del Club.

No podem dependre del fet que el màxim accionista cobrisca les pèrdues perquè aqueixa no és una solució a llarg termini. Aquesta temporada hem experimentat una reducció significativa en els ingressos per drets de televisió a causa dels mals resultats de la temporada passada, que han afectat aqueixa distribució econòmica, i també per l’acord amb CVC (LaLiga Impuls), encara que aquests diners són necessaris per a aportar els fons que ens permeten continuar amb el projecte del nou estadi. És per aquest motiu que aquesta temporada hem hagut de reduir els nostres costos.

Les pèrdues econòmiques del club es deuen majorment a salaris alts de la plantilla i als pagaments de fitxatges. Estem obligats a trobar una solució com la comentada prèviament de reduir els costos per a permetre’ns ser un Club que es puga sostindre de manera autònoma.

En aquest mercat ens ha afectat la necessitat d’haver de vendre jugadors abans d’escometre fitxatges. D’altra banda, també hi ha hagut jugadors que no encaixaven en la nostra plantilla i que, per tant, vam haver de trobar una solució perquè isqueren.

Hem fitxat a Sergi Canós, Selim Amallah i Roman Yaremchuk després d’aconseguir les condicions econòmiques. En totes les operacions hem lluitat fins al final per a aconseguir les millors condicions per al Club. Estem contents amb els fitxatges que hem fet, tenint en compte quines eren les nostres possibilitats.

Sé que hi ha molts que critiquen la manera en què operem, però crec que perquè un club siga reeixit ha de tindre èxit dins el terreny de joc i ser també sostenible fora d’ell. No podem ser criticats per tractar de ser sostenibles econòmicament.