ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions del València amb Hugo González

Per Manel Rumbau · 20 Novembre, 2023

El València treballa a hores d’ara en la renovació de dos jugadors. El club de Mestalla, a més del cas de Cristian Rivero, també es troba treballant en la renovació d’Hugo González, segons ha informat aquest migdia Tribuna Deportiva. El jugador valencianista, qui va ser clau en la recent victòria del València Mestalla amb dos magnífics gols, i que també va completar un bon partit al Bernabéu, és una prioritat per a l’entitat al finalitzar el seu contracte en el pròxim 2024.

Malgrat tindre l’opció d’estendre unilateralment el contracte d’Hugo, el club i el jugador han decidit no optar per aquesta via, de manera que estan negociant un nou acord que reflectisca la seua vàlua en el mercat actual. Per tant, en ambdós situacions, les parts mostren una disposició positiva per a arribar a acords que beneficien tant al club com al jugador.

No obstant això, tot i que l’intenció d’Hugo González és renovar amb el club de la seua vida, el jugador, segons ha informat la font citada, té dubtes pel que respecta a les possibles oportunitats que pot gaudir amb el primer equip. Açò, res més lluny de la realitat, es dona amb la situació a la qual el futbolista del València Mestalla sent que altres jugadors amb molt menys recorregut a Primera Divisió tenen més minuts que ell.